вівторок, 20 липня 2021 18:00

Показали, якої біди наробила стихія в Києві
6

У Києві продовжують ліквідовувати наслідки вчорашньої негоди. 19 липня комунальники до опівночі прибрали вулиці. Сьогодні перша техніка виїхала ще вдосвіта.

Про це повідомила пресслужба Київзеленбуду.

Фото: "Киев Сейчас"

"І далі надходять дзвінки про повалені, зламані дерева й гілки. Загалом за добу від початку зливи надійшло 170 звернень", - розповіли комунальники.

Зазначають, що найбільше від стихії постраждав Шевченківський район столиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київ знову накрив грозовий фронт. Комунальники напоготові

"Крім пошкоджених дерев, працівники виявили поламані елементи благоустрою. У Сирецькому парку дерево впало на канатний комплекс. У парку ім. Олександра Пушкіна пошкоджений дитячий майданчик, а на Галявині казок у парку Нивки змило доріжку з дерев'яних кругляків", - додали в повідомленні.

Якщо впало дерево чи зламалися гілки, просять телефонувати до аварійно-диспетчерської служби Київзеленбуду за номером: 0(44) 272 40 18.

Негода зі шквальним вітром і потужною зливою накрила Київ 19 липня пообіді. Крім магістралей, вода підтопила підземні переходи до станцій метро. Стихія повалила та зламала 180 дерев, ще понад 200 пошкоджені - зламане гілля.

Упродовж 30 хв. у столиці випало 18 мм опадів, що дорівнює майже тижневій нормі.

Зараз ви читаєте новину «Показали, якої біди наробила стихія в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі