четвер, 24 листопада 2011 12:15

Спіймали п'яних "терористів", які "мінували" київські вокзали

Спіймали п'яних "терористів", які "мінували" київські вокзали

Правоохоронці затримали двох громадян, які в середу близько 22.00 з хуліганських спонукань в нетверезому стані повідомили про мінування Центрального залізничного та автомобільного вокзалів у Києві.

Як повідомляє прокуратура столиці, повідомлення надійшло з телефону-автомата від жителів Києва та Чернігівської області.

Після цього з вокзалів були евакуйовані люди і викликано підрозділ саперів, карети швидкої допомоги та служби МНС. На місце події виїхав прокурор Києва Анатолій Мельник. Після ретельних пошуків вибухових пристроїв виявлено не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найчастіше мінують школи і міліцію

По гарячих слідах правоохоронці викрили та затримали хуліганів.

За фактом завідомо неправдивого повідомлення про замінування вокзалів порушено кримінальну справу (ч. 1 ст. 259 КК України). В даний час встановлюються збитки, завдані внаслідок помилкового повідомлення, і вирішується питання про обрання запобіжного заходу зазначеним громадянам у вигляді взяття під варту.

Розслідування у кримінальній справі проводиться слідчим відділом Дніпровського РУ ГУ МВС України в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Спіймали п'яних "терористів", які "мінували" київські вокзали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі