середа, 23 листопада 2011 12:15

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Підсудний Ландік вперше за 4 місяці побачив дружину

Підсудний Ландік вперше за 4 місяці побачив дружину

У суді Ленінського району Луганська проходять судові слухання у справі 38-річного Романа Ландика, якого звинувачують у побитті 19-річної моделі Марії Коршунової в ніч з 3 на 4 липня.

Після попереднього слухання, на яке не пустили журналістів, адвокати обвинуваченого наполягли на допуск представників ЗМІ в залі суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підсудний Ландік впевнений, що його хочуть вбити їжею

21 листопада на суд вперше прибула і дружина Романа 21-річна Анна Ландік, яка 1 листопада народила йому сина. Дівчина приїхала разом зі своїм батьком Віктором Тукішом. Вона є громадським захисником, тому її допустили в зал суду перед початком судового слухання. З Романом вона зустрілася в коридорі, ця їхня перша зустріч за 4 місяці. Роман посміхається, Анна помітно засмучена, але так само посміхнулася чоловікові. Вони разом зайшли в зал суду. Там вона залишалася близько 5 хвилин, а за хвилину до приходу судді Олени Попової, пішла. Вона ховалася від журналістів і адвокат Ландіка Наталя Суслікова попросила її не знімати.

Як відомо, Роман Ландік в ресторані "Баккара" побив Марію Коршунову.

Зараз ви читаєте новину «Підсудний Ландік вперше за 4 місяці побачив дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі