понеділок, 29 лютого 2016 08:30

Після короткого затишшя на Луганщині відновились обстріли

Після короткого затишшя на Луганщині відновились обстріли
Фото: dt.ua

Противник збільшив кількість обстрілів. Найактивніше обстрілювалися позиції сил АТО на Донецькому напрямку. Після нетривалого затишшя на Луганському напрямку зафіксовано 13 обстрілів.

Про це розповів речник штабу АТО Сергій Жмурко.

"На Донецькому напрямку терористи тричі близько 20-ї години обстрілювали опорні пункти поблизу Авдіївки та Зайцевого, випустивши при цьому 17 мін. Гранатомети і великокаліберні кулемети ворог застосував по опорних пунктах ЗСУ в районі Пісків, Опитного, Новгородського, Троїцького, Майорська. БМП та снайпери обстрілювали наші позиції поблизу Новотроїцького.

На Маріупольському напрямку бойовики з мінометів 82 калібру вели вогонь по укріпленнях бійців поблизу Талаківки, а з гранатометів та великокаліберних кулеметів - поблизу Красногорівки і Мар'їнки.

На Луганському напрямку ворог активізував свої дії: обстрілював із міномета та автоматичного гранатомета позиції наших військ поруч із населеним пунктом Оріхове. Неприцільний вогонь російські терористи вели по позиціях ЗСУ зі 120 та 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів у районі н.п. Майорськ, Красногорівка, Авдіївка, Луганське, Богуславське та Новозванівка.

Після опівночі обстріли наших позицій припинилися", - розповів Жмурко.

Він зазначив, що в окремих випадках українські військові змушені були відкривати вогонь у відповідь.

Зараз ви читаєте новину «Після короткого затишшя на Луганщині відновились обстріли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі