вівторок, 14 липня 2020 11:12

Підпалила торговий центр та образила охоронця: у Польщі заарештували українку

Підпалила торговий центр та образила охоронця: у Польщі заарештували українку
Українку затримали в одній з квартир у Гданську. Жінку доставили в міліцію. Фото: http://www.gdansk.policja.gov.pl

У Польщі громадянку України підозрюють у підпалі торгового центру в Гданську. 32-річну жінку вже заарештували на 3 місяці.

"У скоєнні підпалу торгового центру Przymorze у Гданську підозрюється 32-річна українка. Жінку затримали і пред'явили їй звинувачення за п'ятьма пунктами. Завданий нею збиток склав майже пів мільйона злотих. Пожежа сталася 8 липня о 3-й ранку. В гасінні взяли участь три пожежні підрозділи", – йдеться в повідомленні поліції Гданська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зарплати заробітчан у Польщі зменшилися

Правоохоронці вважають, що жінка облила бензином вхідні двері і підпалила їх. Після цього швидко включилася протипожежна система, що залила частину магазинів на 1-му поверсі. Жінка зробила 2 інші злочини в цьому ж торговельному центрі. 10 червня вона не платила за товар і застосувала насильство до охоронця, який втрутився в ситуацію. Жінка погрожувала йому і ображала чоловіка за етнічне походження.

Українку затримали в одній з квартир у Гданську. Жінку доставили в міліцію, а потім - в прокуратуру. Їй оголосили звинувачення у знищенні майна значної цінності, пограбуванні та образі охоронця через його громадянство. Українці загрожує до 10 років ув'язнення.

Заробітки трудових мігрантів у Польщі скоротилися на 10%. У 1-му кварталі цього року іноземці в Польщі заробили 5,6 млрд злотих, тобто на 660 млн злотих менше за попередній квартал.

Зараз ви читаєте новину «Підпалила торговий центр та образила охоронця: у Польщі заарештували українку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі