четвер, 02 травня 2019 18:10

Під Києвом іноземець розбещував школярку

Автор: kv.npu.gov.ua
  На Київщині поліція затримала іноземця за розбещення 14-річної дівчини
На Київщині поліція затримала іноземця за розбещення 14-річної дівчини

У селі Горенка Києво-Святошинського району на Київщині поліція затримала іноземця за розбещення 14-річної дівчини.

Неповнолітня сама звернулася до поліції та розповіла, як сусід заманив її у орендовану квартиру, повідомили у відділі комунікації поліції області.

"За словами дівчинки, посеред білого дня чоловік напідпитку почав розмову з нею надворі, потім запросив до свого помешкання. У квартирі він накинувся на неповнолітню і почав роздягати. Школярка пручалась та просила її залишити. Однак на вмовляння лиходій не реагував, доки не отримав статеве задоволення", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ґвалтівник нападав на жінок у туалеті

Поліція затримала зловмисника за місцем тимчасового проживання. Ним виявився 36-річний громадянин Білорусі, який має тимчасову посвідку на проживання в Україні до 2020 року.

За фактом розбещення неповнолітньої у поліції відкрили кримінальне провадження. Чоловікові загрожує до 5 років позбавлення волі. Після оголошення вироку суду та відбування покарання відносно іноземця буде розглядатися питання про заборону йому в'їзду до України.

На Житомирщині затримано 55-ти та 43-річного чоловіків за підозрою у зґвалтуванні 14-річної дівчини. Подія нібито сталася в лазні в одному із сіл Коростенського району.

Зараз ви читаєте новину «Під Києвом іноземець розбещував школярку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі