пʼятниця, 19 травня 2017 15:20

Переповнена маршрутка влетіла у вантажівку: 18 постраждалих

Переповнена маршрутка влетіла у вантажівку: 18 постраждалих
У маршрутці було понад 20 пасажирів. Одна дівчина - у важкому стані ФОТО: depo.ua

У Новомосковську Дніпропетровщини переповнена пасажирами маршрутка влетіла у вантажівку. Постраждали 18 людей. ДТП сталася 18 травня, близько 7:40.

Про це повідомив "9 канал".

"Водій вантажівки "КамАз" включив сигнал повороту і почав повертати вліво. У нього на швидкості влетів водій маршрутки. Удар був потужним. 18 постраждалих пасажирів. Одна дівчина - у важкому стані. Всіх госпіталізували. Загалом у салоні автобуса знаходилися понад 20 пасажирів. Нині встановлюють швидкість, з якою рухався водій маршрутки. Правоохоронці з'ясовують обставини ДТП", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці зіткнулися 5 авто, є постраждалі

На трасі Київ-Харків-Довжанський зіткнулися три авто і маршрутний автобус. Постраждали 11 пасажирів. 27-річний водій Ford виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з легковиком. Ще один автомобіль і маршрутка вчасно не зреагували і врізалися одне в одного. В одного з водіїв - важкі травми. На місці працюють медики, слідчо-оперативна група.

Зараз ви читаєте новину «Переповнена маршрутка влетіла у вантажівку: 18 постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі