четвер, 01 березня 2018 07:34

Пенсіонера звинуватили у 40 зґвалтуваннях

Пенсіонера звинуватили у 40 зґвалтуваннях
Пенсіонеру пред'явили звинувачення в 40 випадках сексуального насильства Фото - afp.com

Пенсіонеру з міста Пон-Сюр-Самбр на півночі Франції пред'явили звинувачення в майже 40 випадках зґвалтування в 1990-х роках.

Чоловіка затримала поліція 26 лютого, після того, як вдалося встановити його причетність до серії зґвалтувань на території Бельгії.

Заарештований зізнався практично у всіх епізодах. Свої вчинки він пояснив тим, що діяв під впливом імпульсу, який не міг контролювати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ґвалтівника 11-річної дівчинки позбавили волі на 15 років

Всі напади здійснювалися за одним сценарієм. Чоловік нападав на жертв ззаду, завжди рано вранці, коли ще не розвиднілося. Насильник завжди приховував своє обличчя і носив рукавички.

Насильникові більше 50 років і у нього є троє дітей. Як повідомляє видання L'Express, маніяком виявився екс-гравець в футбол, який займається тренерською діяльністю і очолює місцевий футбольний клуб. Сім'я чоловіка не підозрювала про його темну сторону, а знайомі характеризують його як турботливого батька і чоловіка.

В результаті тесту ДНК вдалося підтвердити причетність підозрюваного до нападів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали гвалтівника двох неповнолітніх дівчат

У Балтському районі на Одещині 11-річна дівчинка стала жертвою ґвалтівника. Дівчинку зі слідами обмороження кінцівок знайшли в лісосмузі на відстані 6-7 кілометрів від села. Про це повідомляє місцева поліція.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонера звинуватили у 40 зґвалтуваннях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі