середа, 07 грудня 2016 13:10

Педофіл намагався розбестити школярку у готельному номері

Педофіл намагався розбестити школярку у готельному номері

У Житомирі раніше судимий педофіл намагався згвалтувати 10-річну дівчину. 55-річний Фрейнкельштейн Рома Абрам-Лейба заманив школярку до своєї кімнати у готелі і пообіцяв пригостити солодощами. За деякий час покоївка почула дитячий крик.

Про це інформує ТСН.

"Дєвочка кричить і він щось до неї тоже кричить. Потім він відкрив. З матами каже: "Я їй купив тортік, а вона не хоче їсти", - пригадує покоївка Єлизавета Гусєва.

Дорослий чоловік із дівчинкою не викликав жодної підозри у чергової в готелі.

Покоївка розповідає, що дитину аж трясло від страху. Через таку реакцію дівчинки вона зрозуміла, що дорослий чоловік домагався її. Згодом це підтвердила і сама школярка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Педофіла зловили у туалеті розважального центру

Поки 10-річну школярку заспокоювали та викликали поліцію, чоловік утік. Через 2 години його таки затримали.

"Була встановлена приблизна адреса його проживання та мобільний телефон. Через дві години часу, патрулюючи місто, патрульні помітили незнайомого чоловіка, який підходив відповідно за орієнтуванням", – зазначає прес-секретар патрульної поліції Житомира Діна Корчевна.
За дівчинкою одразу приїхали батьки, які й забрали її з готелю. З дитиною працюють психологи. Поліція проводить розслідування. За розбещення неповнолітньої її кривдник може уже вдруге потрапити на грати на 3 роки.

Як повідомляє газета "Субота" педофіл на початку 2000 організував у Житомирі дитячу порностудію. Має судимість. Буває у Житомирі, Дніпрі та Харкові.

Працівники Львівської обласної прокуратури затримали чоловіка, що впродовж 10 років знущався над своєю дочкою, розбещував її.

Зараз ви читаєте новину «Педофіл намагався розбестити школярку у готельному номері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі