вівторок, 03 серпня 2021 08:30

Патрульний наробив лиха на дорозі. Загинула родина

На трасі між Хмельницьким і Старокостянтиновом на шаленій швидкості зіткнулись два легковика - Dacia Logan і Mersedes. У результаті від автівок лишився лише брухт.

В аварії загинула ціла родина зі Львова - 38-річний чоловік, 40-річна дружина їхній 3-річний син, повідомляють в прокуратурі Хмельницької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хотів покататися: 16-річний за кермом Land Rover зніс жінку

Винуватцем слідство вже назвало водія Mersedes - інспектора патрульної поліції Хмельницького. Він виїхав за зустрічну смугу. Після аварії його затисло металевими конструкціями.

У прокуратурі відкрили провадження, поліцейського затримали і відсторонили від роботи.

Автор: khmel.gp.gov.ua
  Біля Хмельницького сталася сметрельна аварія
Біля Хмельницького сталася сметрельна аварія
Автор: khmel.gp.gov.ua
  Біля Хмельницького сталася сметрельна аварія
Біля Хмельницького сталася сметрельна аварія

На трасі зіткнулися мікроавтобуси, серед постраждалих - семеро дітей. Усе це сталося в присутності правоохоронців, які контролювали на дорозі швидкість.

ДТП сталася в неділю 1 серпня близько 17:20 в Полтавському районі біля села Циганське, на 319-му км автодороги Київ-Харків-Довжанський.

Зіткнулися автомобіль Citroen Jumpy під керуванням водія 1975 року народження та мікроавтобус Volkswagen під керуванням водійки 1983 року народження.

Зараз ви читаєте новину «Патрульний наробив лиха на дорозі. Загинула родина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі