середа, 28 квітня 2021 14:10

Пара з України обікрала в польському гостелі 11 земляків

Пара з України обікрала в польському гостелі 11 земляків
Жертвами злочину стали 11 українців Фото: pixabay.com

На польсько-українському кордоні затримали 26-річну жінку та 32-річного українця.

Їх заарештували за те, що вони пограбували співвітчизників, з якими проживали в гостелі в районі Груєць, що в Мазовецькому воєводстві. Крадіжка сталася в четвер, 22 квітня, в готелі для персоналу в Чинові. Жертвами злочину стали 11 українців, повідомила прессекретарка районного управління поліції в місті Груєць Агнєшка Вуйцік.

Того дня пара залишилася в готелі, тоді як інші працівники пішли на роботу. Зламавши двері, вони увійшли до двох кімнат і забрали звідти електронне обладнання. Тоді зловмисники рушили далі, до кількох незачинених кімнат. Їх здобиччю були стільникові телефони, ноутбук, золоті прикраси та гроші. Після крадіжки пара вийшла з готелю та поїхала геть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі українець відкусив вухо земляку

Завдяки швидкій реакції правоохоронців, уже наступного дня парочку затримали в Гребенному.

У польському місті Радомсько 28-річний громадянин України намагався викрасти зі складу підприємства 120 посудомийних машин загальною вартістю 109 тис. злотих - понад 800 тис. грн. Українець приїхав на завод, сказав, що він - словак і є співробітником транспортної компанії. На підставі підроблених документів його вантажівку завантажили 120 посудомийними машинами, які начебто мали відвезти до Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «Пара з України обікрала в польському гостелі 11 земляків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі