пʼятниця, 03 серпня 2018 18:10

Озвучили основні версії вбивства чиновника міської ради

Озвучили основні версії вбивства чиновника міської ради
Екс-депутата та чиновника Сумської міської ради 35-річного Анатолія Жука знайшли вбитим 2 серпня у власному дворі. Фото - Facebook

Правоохоронці, які ведуть слідство по справі загибелі екс-депутата й чиновника міської ради Анатолія Жука розглядають декілька версій. Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Сумській області.

"Слідство розглядає декілька версій. Серед них - вбивство у зв'язку з громадською діяльністю загиблого. Також розглядається версія вчинення злочину на побутовому ґрунті", — повідомили поліцейські.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух мікроавтобуса із депутатом: з'явилися нові подробиці

Версія самогубства слідством не розглядається.

Екс-депутата та чиновника Сумської міської ради 35-річного Анатолія Жука знайшли вбитим 2 серпня у власному дворі. Йому стріляли в голову та спину. Поряд із тілом лежав пістолет іноземного виробництва. За неофіційними даними неподалік знаходилася також палиця та сліди горючої суміші. Можливо, була спроба підпалу будинку.

Зараз ви читаєте новину «Озвучили основні версії вбивства чиновника міської ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі