четвер, 02 березня 2017 10:58

Озброєний чоловік викрав маршрутку, поліція стріляла на ураження

Озброєний чоловік викрав маршрутку, поліція стріляла на ураження
dtp.kiev.ua

Сьогодні зранку, 2 березня, в Києві на Троєщині озброєний чоловік викрав маршрутку. Поліцейські влаштували погоню за бандитом. Стріляли на ураження. Жителі району стали випадковими свідками.

Про це повідомляє Dtp.kiev.ua.

"Біля магазину АТБ чоловік приставив пістолет до водія та викинув його з маршрутки. Сам злочинець сів у транспорт та почав тікати. Патрульні кинулися вслід за чоловіком. Під час переслідування, почали стріляти. За попередніми даними, цілилися по колесах. Щонайменше було 10 вистрілів. Згодом маршрутку з викрадачем вдалося зупинити", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шалені перегони зі стріляниною: патрульні наздоганяли автовикрадача

На місці працює поліція і оперативно-слідча група. Подробиці розбійного нападу встановлюють.

Місцеві жителі коментують подію. Кажуть, - маршрутку викрали на вулиці Малишка.

"Це було на Малишка, 15. Захопили маршрутку 405", - повідомила Аліса Київська.

У свою чергу Світлана Марчук пише, що викрали на вулиці Малишка, 19.

"Маршрутка стояла прямо під вікнами. Я почула стрілянину і вийшла на балкон... Стоїть посеред вулиці маршрутка, праворуч і ліворуч по поліцейському з пістолетами. Водій відкрив двері і випустив пасажирів. Потім вийшов, а маршрутка рвонула з місця. Поліція намагалася спочатку наздогнати її пішки і відкрила стрілянину. Згодом в районі спортзалу (Малишка, 15/1) поліція сіла в авто і продовжила переслідування", - розповіла місцева мешканка.

"Була свідком погоні. У мене питання - як поліцейські на авто "Тойота" не змогли обігнати і наздогнати цей мікроавтобус "Богдан"? І пострілів було явно не 10, а більше", - написала Катерина Малород.

"Я був очевидцем кінця погоні. Вигулював собаку, а копи женуть цю маршрутку по Райдужній зі стріляниною", - повідомив Володимир Вавулін.

"Я був тоді, коли все почалося. Побачив, як коп стріляв у повітря попереджувальний", - розповів Олег Соло.

У Святошинському районі Києва, патрульні зі стріляниною переслідували автомобіль Mazda, який зник з місця аварії. За порушником гналися відразу 6 патрулів. Відкрили вогонь. Винуватця ДТП згодом наздогнали і затримали. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Озброєний чоловік викрав маршрутку, поліція стріляла на ураження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі