понеділок, 12 серпня 2019 18:10

Осушили канаву: знайшли тіло зниклого понад 2 тижні тому чоловіка

Осушили канаву: знайшли тіло зниклого понад 2 тижні тому чоловіка
У Дніпропетровській області знайшли тіло зниклого 19-річного Павла Козлова. Був у розшуку понад 2 тижні. Фото - facebook.com/larisa.borysenko

У Дніпропетровській області знайшли тіло зниклого 19-річного Павла Козлова. Ще вранці 28 липня Павло пішов із друзями на водосховище біля шахти поруч із Першотравенськом. Там його бачили востаннє.

Аби знайти тіло, довелося осушити канаву, повідомила у Facebook керівник Павлоградського пошуково-рятувального загону "Антарес" Лариса Борисенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Був у розшуку 4 роки: у лісосмузі відкопали рештки вбитого чоловіка

"Павло був знайдений у тому районі, про який думали спочатку. Осушили канаву. Для цього шахта зупинила скидання води на кілька годин. До пошукових робіт долучилися і волонтери, і кінологи, і небайдужі жителі", - повідомила Лариса Борисенко.

Знайшли мертвою 33-річну Тетяну Головіну із Новомосковська на Дніпропетровщині. Жінка перебувала у розшуку майже місяць. Тіло з прив'язанами до ніг бетонними блоками знайшли в озері на околиці райцентру.

Зараз ви читаєте новину «Осушили канаву: знайшли тіло зниклого понад 2 тижні тому чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі