пʼятниця, 10 лютого 2023 10:18

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти вдарили по вокзалу в Херсоні: що відомо про смертельний обстріл
4

Херсон з областю щодня потерпають від обстрілів російських окупантів. Протягом доби в регіоні через російську агресію загинула людина.

Ще троє жителів області дістали поранення різного ступеня тяжкості, повідомили 10 лютого в Херсонській обласній військовій адміністрації.

"Російські окупанти 54 рази обстріляли Херсонщину. Гатили з артилерії, реактивних систем залпового вогню, мінометів, танків та безпілотників", – ідеться в повідомленні.

Російські окупанти вночі обстріляли Херсон
Фото: ХОВА
Російські окупанти вночі обстріляли Херсон
Російські окупанти вночі обстріляли Херсон
Російські окупанти вночі обстріляли Херсон

У Херсоні внаслідок вибуху сьогодні вночі пошкоджено приміщення залізничного вокзалу. У будівлі вибиті шибки. Травмованих немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вгатили ракетами по Харкову: перші подробиці (фото 18+)

"Херсон армія РФ атакувала 18 разів. Укотре під ворожим вогнем опинилися житлові квартали міста. Російськими снарядами пошкоджено житлові будинки", – додали в ХОВА.

Вночі Донеччина зазнала численних ракетних атак з боку російських окупантів. У Новогродівці поранено дві людини і зруйновано будинок.

За 9 лютого росіяни вбили двох жителів Донеччини у Плещіївці. Ще 11 людей в області отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти вдарили по вокзалу в Херсоні: що відомо про смертельний обстріл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі