понеділок, 28 березня 2022 08:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти обстріляли з "Градів" Дніпропетровщину

Окупанти обстріляли з "Градів" Дніпропетровщину
Загарбники атакували з "Градів" Дніпропетровську область. Фото: ілюстративне, ДСНС України

У ніч на 28 березня у Криворізькому районі Дніпропетровської області окупанти обстріляли з "Градів" посадку й очерет. Через це виникла пожежа.

Про це повідомив голова Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситніченко у відеозверненні, передає Gazeta.ua.

"Ніч у Криворізькому районі була неспокійною. Рашистські організми пострілювали з "Градів" - спалили очерет і посадку. Напевно, холодно було. Грілися", - сказав Ситніченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти змінили ціль: Арестович назвав наступні кроки Росії

Додав, що всі громади регіону працюють в штатному режимі. Жодних надзвичайних ситуацій цієї ночі там не відбулося. Кордон перебуває під охороною.

"Кордон чітко контролюється нашими Збройними силами. Орків на території області та району немає", - резюмував Ситніченко.

Дніпропетровську область російські загарбники атакують не вперше. Увечері 16 березня окупаційні війська Росії обстріляли з "Градів" село Мар'янське Криворізького району. Ракета потрапила на територію насосної станції.

21 березня рашисти обстріляли з "Градів" селища Ганнівка та Шестерня Криворізького району Дніпропетровської області. ВСУ потужно відповіли.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти обстріляли з "Градів" Дніпропетровщину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі