пʼятниця, 08 квітня 2022 11:13

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти не випускають чоловіків із Запорізької області. Почалася "мобілізація"

Окупанти не випускають чоловіків із Запорізької області. Почалася "мобілізація"
Чоловікам не дозволяють покинути окуповані райони Запорізької області. Фото: ілюстративне, facebook.com/denisovaombudsman

У Запорізькій області російські окупанти заборонили виїзд чоловікам у бік підконтрольної українській владі території.

Рашисти примусово мобілізують їх до лав "народної міліції", повідомила Запорізька обласна військова адміністрація 8 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія "мобілізує" українців, які виходять через гуманітарні коридори

"Ворог почав примусову мобілізацію до лав злочинної "народної міліції" на деяких тимчасово окупованих територіях. Періодично затримують чоловіків на блокпості у Василівці. Також ведуть перепис осіб чоловічої статі", - йдеться в повідомлені.

Наголошують, що загарбники обмежують права громадян України на тимчасово окупованих територіях.

Зростає дефіцит товарів першої необхідності, особливо продовольчих. Це в може призвести до ускладнення гуманітарної ситуації в зайнятому російськими окупантами регіоні, додали в ОВА.

Про отримання "повісток" у "народну міліцію" на Запоріжжі стало відомо 5 квітня. Окупанти також намагаються підключати в області російський інтернет.

Збройні сили України дають гідну відсіч ворогу. Знищують особовий склад загарбників та їхню військову техніку в регіоні.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти не випускають чоловіків із Запорізької області. Почалася "мобілізація"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі