середа, 08 лютого 2023 19:14

Окупанти потужно атакували Україну: під вогнем десятки міст та сіл

Окупанти потужно атакували Україну: під вогнем десятки міст та сіл
Під вогнем окупантів опинилися десятки міст та сіл. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські окупанти зосереджують основні зусилля, аби наступати на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

Намагаються взяти під повний контроль Донецьку та Луганську області, повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні 8 лютого.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках без змін. Ознак формування наступальних угруповань не виявили. Обстрілів зазнали райони понад 30 населених пунктів.

На Куп'янському та Лиманському напрямках під вогневий вплив потрапили райони понад 15 населених пунктів.

На Бахмутському напрямку обстрілів зазнали загалом понад 20 населених пунктів. Ворог завдав авіаударів поблизу Іванівського.

На Авдіївському та Новопавлівському напрямках під обстріли потрапили Авдіївка, Водяне, Первомайське, Георгіївка, Мар'їнка, Побєда, Новомихайлівка, Вугледар, Золота Нива та Нескучне Донецької області. Авіаційні удари окупантів фіксували неподалік Авдіївки та Мар'їнки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін досі переконаний у перемозі, має безліч ресурсів – розвідка Естонії

На Запорізькому напрямку вогневого ураження зазнали Времівка і Новопіль Донецької області та Ольгівське, Малинівка, Гуляйполе, Мала Токмачка, Новоданилівка, Новоандріївка, Щербаки і Кам'янське на Запоріжжі.

На Херсонському напрямку від ворожого вогню постраждали райони 10 населених пунктів.

Авіація Сил оборони України протягом минулої доби 21 раз ударила по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Ще трич бомбили позиції зенітно-ракетних комплексів.

А наші артилеристи та ракетники уразили два пункти управління ворога, два райони зосередження живої сили, склади боєприпасів та пально-мастильних матеріалів.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти потужно атакували Україну: під вогнем десятки міст та сіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі