пʼятниця, 01 червня 2012 13:37

Охоронці чернігівського магазину через краплі води мало не вбили відвідувача

Охоронці чернігівського магазину через краплі води мало не вбили відвідувача
Покупець втратив півтора літра крові та ледь не став інвалідом. Фото: megaobzor.com

У Чернігові охоронці магазину побили покупця через краплини води з парасольки. Потерпілий розповідає, що краплі дощової води з неї потрапили на одяг одного з вартівників. Мовляв, через це отримав від нього удар в голову. Але конфлікт продовжився і наступного дня. Повернувшись у магазин, чоловік побачив ту саму зміну, з якою напередодні конфліктував. Унаслідок бійки покупець втратив півтора літра крові та ледь не став інвалідом, повідомляє ТСН.

У чоловіка зараз не рухаються пальці, ліва рука зовсім не працює. Тарас Кошовий переніс операцію і потребує лікування в нейрохірургічній клініці. Так закінчився його похід в магазин по шоколадку. Солодощів так і не купив. Розповідає, що заляпав одному із охоронців одяг водою з парасольки. Такого йому не подарували.

"Зі словами, що я там щось накапав, він мене розвернув і почав наносити удари в груди. У цей момент підбіг інший охоронець і мене в цей момент "вимкнув" ударом у вухо", - розповідає потерпілий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканець Дніпропетровщини забив жінку пляшкою з-під горілки

Це сталося близько 12-ої години дня, але у відділі, де сталася бійка, покупців не було. Інциденту ніхто не бачив, його не зафіксували і камери спостереження. Тарас розповідає, що встиг зняти побої та написати заяву до міліції. А наступного дня пішов знову в магазин. Своїх кривдників покликав на розмову надвір. Вийшло троє чоловіків.

"У одного з них був у руках металевий прут, довжиною там, може, сантиметрів 70. Я закрився ось так рукою лівою і отримав удар", - каже Тарас.

Під час удару чоловікові пошкодили артерію, вену і нерви. Коли його привезли до лікарні, він уже втратив півтора літра крові.

Попри сильну кровотечу, Тараса покинули надворі самого. Він затиснув собі рану і намагався дістатися до міськвідділу міліції. На фасаді будинку, за який він тримався, досі лишилися сліди від його пальців, а на асфальті — сліди крові.

"Можна сказати, життя чоловіку врятували співробітники міліції. Вони його побачили, вибігли надвір і одразу наклали гумовий жгут", - розповів керівник прес-служби УМВС України в Чернігівській області Сергій Бриль.

Хірурги дві години зшивали постраждалому артерію, вену та нерви. Лікарям вдалося врятувати чоловікові життя та руку, але прогнозів, як вона працюватиме, не дають.

У магазині розповідають версію охорони - покупець сам спровокував конфлікт, поводився агресивно та погрожував співробітникам ножем. Але вчинок охоронців не виправдовують.

"Складно сказати, хто правий, хто винен. Кожна сторона ситуацію цю викладає по своєму. Охоронці ці звільнені", - запевнив керівник відділу безпеки супермаркету Михайло Киянець.

За фактом умисного нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості у міліції порушили кримінальну справу. Якщо вину охоронців доведуть, вони можуть сісти за грати на три роки.

Зараз ви читаєте новину «Охоронці чернігівського магазину через краплі води мало не вбили відвідувача». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі