вівторок, 23 січня 2024 08:31

Спецтема: Війна Росії проти України

Обстріл Харкова: зруйновано під'їзд житлового будинку, є загиблі
Оновлено
9

Унаслідок ворожих обстрілів Харкова 23 січня загинули дві жінки.

Медики екстреної допомоги продовжують огляд місць влучань, повідомив у вівторок вранці голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Внаслідок ранкового обстрілу маємо повну руйнацію підʼїзду багатоквартирного будинку. Зараз рятівники намагаються розібрати завали, аби знайти під ними людей. Також в одній з найпострадаліших частин Київського району немає світла, частково води. Відповідні служби працюють над усуненням наслідків ворожих обстрілів", - заявив мер міста Ігор Терехов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія пустила ракети по Україні, лунають вибухи

Окупанти вдарили по житловому багатоповерховому будинку у Київському районі Харкова.

Обвалення фасадної стіни багатоповерхівки у Харкові після обстрілу
Фото: t.me/zsuwar
Обвалення фасадної стіни багатоповерхівки у Харкові після обстрілу
Обвалення фасадної стіни багатоповерхівки у Харкові після обстрілу

"Зруйновані під'їзди. Під завалами перебувають люди. Рятувальники та інші екстрені служби працюють на місці. Внаслідок влучання окупантів по житловому будинку в Харкові загинула жінка 59 років. Чотири людини госпіталізовані до медичної установи, серед них десятирічна дівчинка. Дві жінки перебувають у важкому стані", - раніше зазначав Синєгубов.

ОНОВЛЕНО:

До медичних установ госпіталізували 11 поранених, дві жінки у важкому стані. Інші постраждалі - у легкому та середньому станах.

ОНОВЛЕНО 9:00

28 людей отримали поранення внаслідок ударів по Харкову. Дві жінки 56 та 40 років загинули.

Окупанти вдарили виключно по цивільній інфраструктурі: зруйновані житлові будинки, знищені цивільні автомобілі.

Росіяни обстріляли передмістя Харкова. Одна з ракет влучила у газопровід, повідомив начальник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов. Усього в місті зафіксували чотири влучання. Пошкоджені житлові будинки в приватному секторі.

Зараз ви читаєте новину «Обстріл Харкова: зруйновано під'їзд житлового будинку, є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі