пʼятниця, 22 вересня 2017 11:34

Няня прив'язала 7-річну дитину до дерева

Няня прив'язала 7-річну дитину до дерева
Няня прив'язала 7-річного вихованця у лісі до дерева, бо той не слухався. Фото - Новое время

На Сумщині няня прив'язала 7-річного хлопчика в лісі до дерева та заклеїла рот скотчем. Так покарала дитину за погану поведінку.

На хлопчика в лісі неподалік кладовища натрапили грибники та сповістили про побачене поліцейських. Про це йшлося в сюжеті ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Била та тикала носом у підгузки": у Туреччині няня-українка знущалася над дитиною

Поруч із прив'язаним хлопцем плакав його брат-близнюк, а жінка порадила грибникам не заважати. Невдовзі на місці події з'явилися правоохоронці.

"Один з працівників групи швидкого реагування відклеїв рот хлопчику, відірвавши скотч, та викликав слідчо-оперативну групу", - розповів керівник Охтирського відділу поліції Руслан Кладько.

Діти розповіли, як знайти маму. Вона повідомила, що жінка - няня. Вчинила так, бо діти некеровані.

"Я вважаю себе винуватою, що через моїх дітей постраждала невинна людина, тому що діти реально втрачали контроль", - каже вона. 26-річна жінка нині сама ростить трьох дітей. Чоловік перебуває у зоні АТО.

Сусіди обох – і маму, і няню – захищають. У школі також кажуть, що діти неслухняні, проте завжди доглянуті.

Правоохоронці вважають, що за непедагогічні методи няня може на 3 роки сісти до в'язниці. Мати обіцяє захищати жінку у суді і хоче, аби з дітьми попрацювали психологи, бо хлопці вже заявили: якщо вона їх ображатиме – викличуть поліцію додому.

У Харкові п'яна 50-річна няня впустила 2-місячне маля на тротуар і заснула. Матір хлопчика найняла жінку з дипломом педагога. Сама не могла доглядати за дитиною за станом здоров'я. Жінка на третій день роботи вийшла з дитиною в парк. Вирішила похмелитися після застілля напередодні. Коли хлопчик заплакав, няня взяла його на руки. Намагалася заспокоїти. Жінка не помітила, як в одну мить дитина випала з рук на тротуар. Хлопчик почав голосно плакати. Дитину помітили сусіди. Вони віднесли її до матері, а потім допомогли дістатися до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Няня прив'язала 7-річну дитину до дерева». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі