середа, 26 грудня 2012 17:42

Ніні Москаленко таки забезпечать охорону

Ніні Москаленко таки забезпечать охорону
Фото: lustration.org.ua

Сьогодні, речник київської міліції Ігор Михалко запевнив, що біля будинку Ніни Москаленко на Землянському провулку 14 працюють правоохоронці.

"Охороняють будинок відсьогодні. Допоки там працюватимуть не встановлено. Впродовж останніх місяців Ніна Москаленко шість разів зверталась до Печерського райуправління міліції із заявами про підроблення документів на спадщину, блокування невідомими особами проходу до її будинку, повалення паркану та побиття вікон, а також щодо пошкодження невідомими мережі електропостачання, отруєння її собаки та стосовно погроз, що надходять на її адресу від невстановлених осіб. Правоохоронцями вживаються всі заходи щодо встановлення осіб, причетних до вчинення цих правопорушень", - зазначив Ігор Володимирович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніна Москаленко обіцяє себе спалити, якщо виженуть із будинку

Ніна Москаленко поки що не бачила охоронців.

"Поки, нікого ніби то не має, але подзвонили з міліції, сказали приїхати підписати контракт із "Грифоном". Зараз збираюся до них. Надіюсь, що цього разу все буде, як обіцяють. Нарешті в цій справі почались якісь зрушення," - розповіла Ніна Іванівна.

Нагадаємо, уже більше півроку будинок жінки намагаються захопити рейдери. 30 листопада до її будинку увірвалось восьмеро невідомих і, погрожуючи зброєю, наказали залишити помешкання. Коли приїхали правоохоронці, рейдери відступили. В ніч з 10 на 11 грудня їй повибивали вікна та повалили бетонний паркан. Наступної ночі відрізали електропровід. 13 грудня Печерський райсуд Києва прийняв рішення позбавити права власності на 1/3 будинку.

 

Зараз ви читаєте новину «Ніні Москаленко таки забезпечать охорону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі