понеділок, 03 квітня 2017 16:58

Невідомі в масках обстріляли компанію чоловіків, є жертви

Невідомі в масках обстріляли компанію чоловіків, є жертви
Невідомі обстріляли компанію чоловіків ФОТО: bdzhola.com

У Любомлі Волинської області невідомі в масках обстріляли компанію чоловіків. Один потерпілий загинув на місці. Інцидент трапився близько 3-ої ночі, 3 квітня.

Про це повідомляє "Район.Любомль".

"Напад на чоловіків стався на одній із баз у Любомлі. Жителю селища Головне Юрію Стояновичу прострелили голову. Чоловік загинув на місці. Ще двох потерпілих забрали у травматологічне відділення. Один постраждалий отримав кулю в стегно. Інший - у шию", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці рецидивіст підстрелив жінку

8 березня чоловікові виповнилося лише 40 років. Без батька залишилося троє дітей. Нині слідчі з'ясовують обставини стрілянини. Триває пошук нападників.

1 квітня в місті Дубно Рівненської області застрелили адвоката Віту Шаблій. Вона на минулих виборах балотувалася на посаду міського голови від партії "Свобода". Під час стрілянини також поранили "свободівця" В'ячеслава Чайку. Він знаходиться в лікарні. На місці події працювала слідчо-оперативна група і експерти.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі в масках обстріляли компанію чоловіків, є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі