субота, 18 січня 2020 14:51

Не здала екзамен: розповіли подробиці самогубства іноземної студентки в Тернополі

  Фото: TopInfo
Фото: TopInfo

Іноземну студентку Тернопільського державного медичного університету, яка покінчила життя самогубством, звали Бадмус Ололаде Рафіат.

Дівчина могла зважитися на такий вчинок через те, що втретє провалила екзамен і її могли відрахувати з навчального закладу. Про це пише видання "20 хвилин. Тернопіль".

Бадмус родом із Гани, їй 24 роки, в Асоціації студентів Нігерії університету вона була відповідальною за соціальний напрямок. У день смерті дівчина втретє не склала іспит із одного з предметів. Через це її могли відрахувати з ВНЗ. Подруги Бадмус розповіли, що вона була дуже засмучена через проблеми з навчанням і боялася повідомити про це батькам.

Знайомі Бадмус звинувачують у її смерті одного із викладачів університету, однак чоловік запевняє у неправдивості звинувачень.

  Фото: Terminovo
Фото: Terminovo

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співмешканців знайшли вбитими у власному будинку

Як зазначається, 17 січня сотні іноземних студентів зібралися в актовій залі Тернопільського медичного університету ім. І.Горбачевського, протестуючи після загибелі студентки. Зокрема, вони добивалися послаблення умов навчання у ВНЗ.

  Фото: Terminovo
Фото: Terminovo
  Фото: Terminovo
Фото: Terminovo

У Тернополі, на вул. Тролейбусній, перехожий знайшов непритомною темношкіру дівчину. У стані клінічної смерті її забрали до лікарні, але врятувати не змогли. Одна з версій – вона випила невідому отруту.

Зараз ви читаєте новину «Не здала екзамен: розповіли подробиці самогубства іноземної студентки в Тернополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі