пʼятниця, 06 жовтня 2017 11:30

Назвали винуватця смертельної ДТП з автобусом Нацгвардії

Назвали винуватця смертельної ДТП з автобусом Нацгвардії
На Київській трасі зіштовхнулися маршрутка та автобус Нацгрардії. Фото: Київ Оперативний/Facebook

Поблизу Вишгорода на трасі зіштовхнулися маршрутка та автобус Нацгрардії. 7 військовослужбовців постраждали.

Це трапилося 5 жовтня, повідомляє прес-секретар командувача Нацгвардії Вадим Голуб у коментарі 112.ua.

Колона виїжджала за правилами дорожнього руху в супроводі поліцейського автомобіля з проблисковими маячками. Автомобіль виїхав на дорогу разом з колоною, перегородив дорогу, увімкнув маячки. Але водій маршрутки на це ніяк не відреагував і продовжив рух. Він врізався в третій автобус, який виїжджав разом з колоною, бо не знизив швидкість і не спробував зупинитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Києвом маршрутка потрапила у смертельну ДТП

"Зараз семеро військовослужбовців досі перебувають у лікувальних установах, двоє з них у важкому стані в реанімації, решта військовиків зазнали травм середньої тяжкості. Зараз лікарі роблять все можливе, щоб зберегти і врятувати їхнє здоров'я. Військовики, які зараз перебувають у реанімації, у стабільно важкому стані. Лікарі працюють над тим, щоб їхнє здоров'я покращилося", - написав Вадим Голуб.

28 вересня, в Одесі поліція затримала трьох місцевих мешканців, які напали на військовослужбовця Національної гвардії і його товариша.

Зараз ви читаєте новину «Назвали винуватця смертельної ДТП з автобусом Нацгвардії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі