четвер, 20 січня 2011 16:23

Навіть якщо вибухне вся Макіївка, влада грошей не дасть – Корчинський

Навіть якщо вибухне вся Макіївка, влада грошей не дасть – Корчинський

Громадський діяч, лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський вважає, що вибухи у Макіївці можна назвати терактом.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Для більшості людей естетичні переживання – це форма відпочинку. Але деякі люди ставляться до цього серйозно. Ця публіка подивилась американське кіно і сприйняла його, як інструкцію до дії. Почала копіювати головних героїв. Виявляється, в Макіївці ще залишились люди, які сприймають мистецтво як в 19 столітті. Але коли ми дивимось американські фільми, то наші симпатії на боці контрсистемних персонажів, а не на боці поліції. Так буває у 70 % випадків", - зазначив Корчинський.

За словами лідера "Братства", українська влада не виплатить організаторам вибухів гроші, які вони вимагають.

"Тому що вона дуже жадібна. Навіть якщо вибухне вся Макіївка, і всі помруть, вони все одно пожаліють не те, що 4 мільйона, а 400 євро", - зауважив він.

"Звичайно, влада винна. Бо чому це відбулося саме в Макіївці? Тому що це депресивний регіон, де людям не платять. Їм немає чим займатися. От вони і намагаються знаходити вихід в таких екстраординарних діях. Ми бачимо, що під пам'ятники підкладають вибухівку, у вікна партійних організацій кидають пляшки з бензином. Це свідчить про те, що Україна пожвавлюється", - додав Корчинський.

Нагадаємо, у Макіївці біля адміністративної будівлі "Макіїввугілля" близько 5.30 ранку стався вибух. Одночасно вибуховий пристрій спрацював і на території ринку. Організатори вибухів вимагають від влади 4 млн. євро. В іншому разі кажуть, що підірвуть декілька людних місць у місті.

Зараз ви читаєте новину «Навіть якщо вибухне вся Макіївка, влада грошей не дасть – Корчинський ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі