субота, 06 липня 2019 18:48

Напоїв і познущався: нові подробиці убивства 13-річної Інни Дубік (відео)

Напоїв і познущався: нові подробиці убивства 13-річної Інни Дубік (відео)
У селі Миролюбівка П'ятихатського району на Дніпропетровщині знайшли тіло 13-річної Інни Дубік. Була зґвалтована і вбита. Фото - dp.npu.gov.ua

Під час пошуків 13-річної Інни Дубік із с. Миролюбівка Пятихатського району Дніпропетровщині була організована спецоперація.

До пошуків долучилися волонтери, місцеві жителі та працівники Нацгвардії. Також розглядалися версії, що дитина може перебувати у знайомих в м. Жовті Води, розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло 11-річної Дарини Лук'яненко кинули у вигрібну яму

Так поліцейські вийшли на слід 24-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві неповнолітньої. Він розповів обставини злочину та зізнався, де сховав тіло. Раніше він уже мав 2 судимості. Як Інна потрапила в його компанію – встановлює слідство.

У селі кажуть, що дівчинка почала рано доросле життя і її неодноразово бачили зі старшими хлопцями, які зловживають алкоголем. І у вечір зникнення підозрюваний напоїв Інну алкоголем, зґвалтував, а потім убив. Щоб приховати сліди злочину – викинув тіло до лісосмуги на околиці.

У селі Миролюбівка П'ятихатського району на Дніпропетровщині 5 липня знайшли тіло 13-річної Інни Дубік. Була зґвалтована і вбита. Дівчинка зникла вдень 23 червня. Пішла до магазину і не повернулася. Батьки про її зникнення повідомили лише за тиждень – 29 червня. Мати запевняла, що весь цей час намагалася шукати Інну самостійно. Сім'я є неблагополучною, батьки зловживають алкоголем. Тому не відразу помітили відсутність доньки.

Зараз ви читаєте новину «Напоїв і познущався: нові подробиці убивства 13-річної Інни Дубік (відео)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі