неділя, 03 грудня 2017 03:15

Напали на авто екс-міністра ЖКГ України

Напали на авто екс-міністра ЖКГ України
В автомобілі екс-міністра ЖКГ України Олексія Кучеренка порізали шини.

У Києві 2 грудня розбили скло і порізали шини в автомобілі екс-міністра ЖКГ України Олексія Кучеренка.

Про напад на авто написав власник у Facebook.

"Це, типу, щоб я задумався?! Брати в машині не було чого - не ношу і не вожу. Колесо порізали. Авто 2006 року", написав він.

Власник постраждалого авто пов'язує інцидент зі своїми резонансними заявами в ефірі великого політичного ток-шоу "Народ проти" з ведучою Наташею Влащенко на телеканалі ZIK.

"Я критикував і схему "Роттердам+" пана Ахметова, і "Нафтогазову" схему пана Кобелєва й Гройсмана, і тарифні проблеми пана Кличка і Пантелєєва... Хай там що, очевидні речі будуть рано чи пізно встановлені і справедливість також. А такі методи просто смішні і надто дитячі", – коментує екс-міністр ЖКГ Олексій Кучеренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кучеренко різко відреагував на заяви Лещенка щодо формули "Роттердам+"

Раніше екс-міністр житлово-комунального господарства, радник Юлії Тимошенко з енергетичних питань Олексій Кучеренко в мережі Facebook заявив, що виборча критика формули "Роттердам+" з боку народних депутатів Сергія Лещенка та Мустафи Найєма є популізмом і політичним замовленням.

Зараз ви читаєте новину «Напали на авто екс-міністра ЖКГ України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі