пʼятниця, 27 березня 2015 11:44

Над Щастям і Станицею Луганською нависла загроза - штаб

Над Щастям і Станицею Луганською нависла загроза - штаб
Фото: uapress.info

Російсько-терористичні війська готуються до активних бойових дій: розгортають нові підрозділи, накопичують техніку, укріплюються.

Про це повідомляє речник АТО у Луганській області Володимир Корніяка.

"В угрупованнях терористів Новоросії триває ротація особового складу, розгорталися нові військові підрозділи, накопичувалася військова техніка та боєприпаси, отримані з території РФ.

Найбільш загрозливими так само залишаються напрямки на смт Станиця Луганська та м. Щастя. Бойовики НЗФ активно використовують перемир'я для підготовки особового складу, проведення фортифікаційних робіт та активізації діяльності ДРГ", - написав Володимир Корніяка.

За його словами, терористи протягом доби 6 разів обстрілювали вогневі позиції ЗС України на Луганщині.

"Спочатку з напрямку Сокільники - з підствольних гранатометів ГП-25. Згодом з напрямку Слов'яносербська - о 15 та о 18 годині пролунали два мінометні обстріли. Ще тричі - у нічний час з напрямків Сокільники та Слов'яносербськ, використовуючи стрілецьку зброю, підствольні гранатомети та автоматичний гранатомет АГС-17", - повідомив речник.

Зараз ви читаєте новину «Над Щастям і Станицею Луганською нависла загроза - штаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі