пʼятниця, 04 квітня 2014 11:30

На Житомирщині хлопцю лісопилкою відрізало руку

На Житомирщині хлопцю лісопилкою відрізало руку
Фото: photographic.com.ua

2 квітня в селі Мінійки Коростишівського району Житомирської області на місцевому підприємстві, яке займається обробкою деревини, 18-річному Івану Мельникову станком відрізало ліву руку. Лікарі намагаються її пришити.

"Нещасний випадок стався з майстром деревооброблювальних верстатів. Під час виконання ремонтних робіт, при відпилюванні дерев'яного бруса, робітник тяжко травмувався. Його ліва рука випадково потрапила під пилку торцювального верстата", - повідомили в прес-службі територіального управління Держгірпромнагляду у Житомирській області.

Іван Мельников із багатодітної родини. На підприємстві працював разом із батьком.

"Хлопець працелюбний, намагався заробити для сім'ї гроші. Як під станок потрапила рука - й досі ніхто точно не знає. Те підприємство — приватне. Крім батька з сином, там працював ще один робітник, - розповів сільський голова Мінійків Андрій Федорко. - Зараз хлопця відправили в Київ, знаю, що лікарі збиралися пришити йому руку. З ним поїхала матір".

Наразі спеціальна комісія розслідує нещасний випадок з тяжким наслідком.

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині хлопцю лісопилкою відрізало руку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі