понеділок, 10 грудня 2012 10:55

На Запоріжжі пожежники витягли з обгорілого будинку труп чоловіка

7 грудня о 08:28 на території садового товариства "Надія" в селі Солов'їний гай Запорізького району виникло займання. Тут горів дачний будинок та домашні речі на площі 20 кв.м.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства надзвичайних ситуацій у Запорізькій області.

Повідомлення до служби порятунку "101" надійшло від випадкового свідка.

"Ліквідовувати пожежу приїхали 9 рятувальників на двох машинах. Повністю погасити займання мнсникам вдалося за 20 хвилин. Це дозволили запобігти його розповсюдженню на будинки, що розташовувались поруч", - зазначила голова прес-служби МНС у Запорізькій області Юлія Баришева.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масштабна пожежу гасили у Запоріжжі: горіли склади

Під час розборки та проливки конструкцій рятувальники виявили тіло чоловіка без ознак життя. Як з'ясувалося в ході попереднього розслідування, в будинку проживав 63-річний самотній чоловік. Зі слів сусідів, господар зловживав алкогольними напоями та багато палив. Ймовірно, причиною пожежі стала необережність під час паління. За фактом події відповідними органами ведеться розслідування.

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі пожежники витягли з обгорілого будинку труп чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі