субота, 24 березня 2018 15:10

На виставці тварин чоловік, якого вкусив лемур, почав стріляти і битися

На виставці тварин чоловік, якого вкусив лемур, почав стріляти і битися
На виставці дивих тварин чоловік засунув палець у клітку з лемурами, одим з них його вкусив. Фото: images.unian.net

У Маріуполі на виставці диких тварин сталася бійка із застосуванням зброї. Один з відвідувачів засунув пальці у клітку з лемурами. Один з них вкусив чоловіка за палець.

"Чоловік, який був з компанією товаришів, почав провокувати тварин. Скоріше за все, він був напідпитку. У нас по залу розвішані інформаційні стенди: "Пальці до клітки не засовувати", але відвідувач проігнорував заходи безпеки", – розповіли організатори заходу про інцидент, що стався 22 березня, повідомляє УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лікувався за свій рахунок, квартиру не отримав" - журналіст розповів шокуючі подробиці із життя загиблого льотчика Волошина

Викликали "швидку", яка надала чоловіку допомогу. Але на цьому конфлікт не вичерпався. Організатори викликали охорону, що ще більш розлютило компанію чоловіків. Як наслідок, сталася бійка зі стріляниною.

Поліція заявила, що під час сутички використовувалася пневматична зброя.

"Одному з охоронців розбили голову, в іншого стріляли з пневматичної зброї", – розповіли у прес-службі ГУ НП в Донецькій області.

Попередньо дії чоловіків кваліфіковано за статтею про хуліганство ККУ.

Увечері 22 березня та вранці 23 березня в Одесі виявили тіла двох убитих чоловіків. Тіло першого чоловіка знайшли в Семафорному провулку біля кінотеатру "Сінема-Сіті". Чоловікові близько 50 років. Попередня причина смерті - ножове поранення в серце.

Зараз ви читаєте новину «На виставці тварин чоловік, якого вкусив лемур, почав стріляти і битися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі