середа, 27 листопада 2013 02:11

На Вінниччині 94-річний дідусь ледь не замерз на сусідній вулиці, бо не міг знайти дорогу додому

26 листопада о 4-й ранку в м. Ладижин Вінницької області з дому вийшов 94-річний чоловік і не повернувся. За годину його 70-річний син забив на сполох. Обшукав територію біля будинку, не знайшов батька і подзвонив у міліцію.

За словами начальника сектору зв'язків з громадськістю міліції у Вінницькій області Анни Олійник, підрозділ Ладижинської міліції протягом години шукав зниклого пенсіонера.

"Його син був дуже занепокоєний, тому що батько вийшов на вулицю без верхнього одягу. Зважаючи на похилий вік зниклого та погодні умови сьогоднішнього ранку, він міг би замерзнути. Знайшли дідуся через дві вулиці від його будинку. Він лежав обабіч дороги, скрутившись калачиком", - сказала вона.

Вийшов пенсіонер на світанку у вбиральню. Але через темну пору доби не потрапив назад у будинок, а опинився на вулиці.

"Ходив у пошуках власної оселі, поки не зрозумів, що заблукав. Ліг на землю, бо думав, що так йому буде тепліше. Якби не нагодились працівники міліції, не знаю, чим все закінчилось. Чоловіка одразу посадили у теплий автомобіль, вкрили ковдрою та відвезли додому. Наразі відомо, що із ним все гаразд", - продовжила Анна Олійник.

Син був дуже вдячний за порятунок батька. Зізнався, що вже пив заспокійливе, бо дуже розхвилювався через цей інцидент. Живуть вони в будинку удвох.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині 94-річний дідусь ледь не замерз на сусідній вулиці, бо не міг знайти дорогу додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі