пʼятниця, 24 січня 2014 16:00

На Вінниччині 15-річну школярку вітчим задушив і викинув у полі

На Вінниччині 15-річну школярку вітчим задушив і викинув у полі
Фото: weekend-ua.com

15-річну Лілію, мешканку села Ширмівка Шаргородського району, яку 20 січня знайшли мертвою на полі, задушив вітчим. Дівчину три доби шукали правоохоронці, рятувальники та місцеві жителі.

"Неповнолітня пішла з дому близько п'ятої вечора 17 січня. За попередніми свідченнями, куди пішла - батьки не знали. Вітчим був напідпитку, а мама ще була на роботі. Загибла Ліля доглядала за двома сестричками - трьох та п'яти років. Вранці наступного дня мама заявила про зникнення старшої доньки. Одразу були організовані пошуки зниклої. Вітчим казав, що не знає, де падчерка. Але в ході розслідування розповів, що звечора добряче випив, і хотів піти до родича в інше село. Ліля його зупиняла, апелювала тим, що п'яний, може не дійти. Тоді він задушив дівчину, та заніс тіло в поле, заховав у чагарниках, ближче до сусіднього села Свитинці. Це приблизно за три кілометри від місця проживання. Наступного дня думав закопати труп, щоб не знайшли. Коли почалися пошуки - не витримав, розповів правду. Тіло школярки виявили 20 січня", - розповів начальник Погребищеньського райвідділку міліції Станіслав Бондаренко, 46 років.

Наразі підозрюваний знаходиться у слідчому ізоляторі. За скоєний злочин йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

"Мама Лілії каже, що її чоловік не міг такого зробити. Коли не пив - нормальний чоловік. Просто тоді пішов у запій. Нерви не витримали - задушив Лілю", - сказали у міліції.

У селі розповідають, що раніше дівчина ніколи не тікала з дому, завжди повідомляла батькам про місце перебування.

"Хороша дівчинка, гарно вчилася в школі. Мама працює у місцевому господарстві, добра порядна жінка. А от батько пиячить і ніде не працює".

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині 15-річну школярку вітчим задушив і викинув у полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі