середа, 06 березня 2013 16:45

На вагітних і дітей під Києвом нападає собака з закривавленою мордою

На вагітних і дітей під Києвом нападає собака з закривавленою мордою
Фото: ru.tsn.ua

У м. Вишгород Київської області на людей нападає собака.

Як повідомили ТСН.ua постраждалі, напад стався у вівторок, 5 березня, за адресою вул. Симоненка, 2.

За словами постраждалої мешканки Вишгорода Вікторії Тробко, вона вдень гуляла зі своєї дитиною і племінницею на вулиці. Раптово на дитину напав собака, в якого вже була закривавлена морда.

"Я гуляла зі своєю дитиною біля власного будинку. Але раптом на неї напав собака, який почав її кусати, повалив на асфальт і почав мою дитину рвати. Я намагалась відбити тварину. Коли я нарешті з великим трудом зробила це, собака напав на мою племінницю", - повідомила жінка.

У цей час, за її словами, поруч знаходилась власниця собаки, яка ніяк не реагувала не те, що відбувалось. Проте після нападу на двох дітей, собака кинувся і на саму жінку, завдавши їй травм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині через скажену корову 7 осіб опинилися в лікарні

Крім того, Вікторія додала, що перед нападом у тварини вже була закривавлена морда.

"Виходить, вона вже до цього когось покусала. І я не знаю, чи не була її жертвою людина хвора на СНІД, гепатит чи іншу небезпечну хворобу. В результаті ми все ж змогли відбитися від собаки, але потім виявилось, що вона напала на вагітну жінку біля сусіднього будинку", - сказала Вікторія.

Постраждала також повідомила, що загалом, як стало відомо, жертвами нападу стали щонайменше шість людей, серед яких були діти трьох і чотирьох років, а також вагітні жінки.

Люди звернулись спочатку до міліції, де їм пообіцяли прислати правоохоронців, але після тривалого очікування ніхто так і не приїхав. Мешканці Вишгорода тоді вирішили відправитися до власниці собаки, яка пояснила, що люди сильно побили її улюбленця, після чого на контакт не йшла.

Наразі в міліцію вже написані заяви. Щоправда, там пояснюють, що подальшу долю собаки має вирішити суд.

У свою чергу, батько постраждалої дівчини Євген Попов зазначив, що його дитина отримала дві рвані рани і укуси. Він зараз намагається з'ясувати, чи була собака зі щепленнями. Він повідомив, що окрім дітей і жінок найбільший травм отримав і чоловік. У нього є укуси сідниць і відірвана частина гомілки.

Батько постраждалої дівчини сказав, що від власниці собаки не вимагають ніяких компенсацій за зіпсований одяг або отримані травми. Жертви нападу хочуть тільки знати, чи мала собака щеплення від сказу.

Зараз ви читаєте новину «На вагітних і дітей під Києвом нападає собака з закривавленою мордою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі