пʼятниця, 13 листопада 2015 18:49

На борту розбитого Мі-2 знаходились двоє українців - прикордонники

На борту розбитого Мі-2 знаходились двоє українців - прикордонники
tsn.ua

На борту розбитого у Словаччині вертольота Мі-2 знаходилися двоє громадян України і четверо вихідців з країн південно-східної Азії.

Про заявляє Державна прикордонна служба.

"У результаті пошукових дій сьогодні на території Словаччини в 35 кілометрах від кордону виявили цивільний вертоліт "Мі-2", який зазнав аварії. На борту літального апарату знаходилися 2 громадянина України та 4 вихідців з країн південно-східної Азії, серед них 2 жінки . Ймовірно, цей вертоліт використовувався зловмисниками для переправлення незаконних мігрантів. Уточнення обставин аварії триває", - сказано в заяві.

Як повідомляється, український прикордонний загін зафіксував проліт неопізнаного літального апарату ще вночі в середу, 11 листопада.

"Вночі 11 листопада близько 4:00 ранку на напрямку населених пунктів Ужгород (Україна) - Вишнє-Нємецьке (Словаччина) прикордонний загін в умовах складної видимості на слух зафіксував шум двигуна літального апарату ", - повідомляється у заяві.

Відразу був організований пошук можливого місця зльоту і посадки літального апарату по обидва боки кордону.

Нагадаємо, український вертоліт Мі-2 радянського виробництва впав біля села Стретавка.

Водночас спікер Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов заявив, що вертоліт не належить ВСУ.

А перший секретар посольства України в Словаччині Ігор Крачковський повідомив, що п'ятеро з шести загиблих, ймовірно, є нелегальними мігрантами.

Зараз ви читаєте новину «На борту розбитого Мі-2 знаходились двоє українців - прикордонники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі