четвер, 24 березня 2016 07:43

На українські позиції прилетіло понад 100 мін

На українські позиції прилетіло понад 100 мін
Фото: styknews.info

Бойовики обстрілюють українських бійців із забороненого озброєння. За добу найманці здійснили 53 обстріла, більшість із яких - на Донецькому напрямку.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Мінометних обстрілів зазнали позиції наших військ в населених пунктах Яковлівка, Старомихайлівка, Лозове, а також в районі Донецького аеропорту. При чому вогонь вівся як з мінометів 82, так і 120 калібру. Загалом ворог випустив більше ста мін.

Крім того позиції поблизу Лозового російськими найманцями були обстріляні як із мінометів та гранатометів, так і з озброєння БМП-1.

Найбільше обстрілів зазнали позиції наших військ в Авдіївці, Зайцевому, Майорську, Пісках та Опитному.

На Маріупольському напрямку бойовики обстріляли українських захисників поблизу Широкиного, Нововибоївки, Докучаєвська. Зокрема, тут ворог використав міномети 120 калібру", - ідеться в повідомленні.

Волонтер Віталій Дейнега, який перебуває поблизу Авдіївки, повідомив про зменшення кількості обстрілів у цьому районі.

"Ніч пройшла без втрат з нашого боку. Були зіткнення із застосуванням стрілецької зброї, АГС, СПГ, але танків і важкої артилерії не було", - сказав Дейнега.

Зараз ви читаєте новину «На українські позиції прилетіло понад 100 мін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі