четвер, 15 серпня 2013 22:50

На Тернопільщині шукають "Шкоду" із "гангстерами"

На Тернопільщині шукають "Шкоду" із "гангстерами"
Фото: tsn.ua

1 мільйон 600 тисяч гривень украли учора четверо невідомих із автомобіля "Дачіа Логан" на дорозі у Тернопільській області. Пограбування відбулося посеред білого дня поблизу села Ліски Збаразького району. А щоб водій та його товариш віддали гроші, злодії пригрозили "предметами, схожими на вогнепальну зброю".

Про це повідомили у секторі зв'язків з громадськістю обласної міліції.

Із заявою про пограбування до Збаразького райвідділу УМВС звернувся житель Києва. Він розповів, що разом із товаришем їхали із Тернополя до столиці. Вони були посередниками між двома підприємцями. Перевозили в автівці 1 мільйон 600 тисяч гривень.

"За їх словами, неподалік перехрестя доріг "Збараж-Добриводи-Кременець-Тернопіль" їм перегородила дорогу інша легківка марки "Шкода Октавія" без номерних знаків. Невідомі пригрозили предметами, схожими на вогнепальну зброю та відкрито забрали із салону машини значну суму коштів", - переповідають історію у міліції.

На місце одразу виїхала посилена слідчо-оперативна група обласного УМВС.

Правоохоронці шукають свідків резонансного злочину. Просять відгукнутися усіх, хто проїжджав цією дорогою учора з 10 години до 11:30 і бачив чи зафіксував на відеореєстраторі ці дві іномарки. Обіцяють анонімність та винагороду за допомогу.

Подію кваліфікували як розбій і внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині шукають "Шкоду" із "гангстерами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі