пʼятниця, 16 грудня 2022 15:16

На шахтах Кривбасу триває рятувальна операція ‒ Вілкул розповів про наслідки російського удару по Кривому Рогу

На шахтах Кривбасу триває рятувальна операція ‒ Вілкул розповів про наслідки російського удару по Кривому Рогу
У Кривому Розі російська ракета влучила у житловий будинок. Фото: t.me/dsns_telegram

У Кривому Розі внаслідок російського ракетного удару 16 грудня повністю зруйновано об'єкт енергетичної інфраструктури.

У місті застосували аварійні вимкнення електроенергії. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив начальник військової адміністрації міста Олександр Вілкул, передає Gazeta.ua.

Завдяки генераторам у Кривому Розі частково подають воду. Також працюють водовози. На генераторах тримають і газову систему. Поступово до генераторів під'єднують станції мобільного зв'язку. Половина з них уже працюють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масована атака РФ знеструмила залізницю у низці областей

Вілкул також розповів про наслідки прямого влучення ракети у багатоквартирний житловий будинок.

"На зараз можу сказати, що вісім поранених, з них четверо дітей. Щонайменше двоє загинули, але ще рятувальники розгрібають завали. Є безвісти зниклі. Було декілька ракет. "Х"-ракети, це запуски з літаків", ‒ сказав Вілкул.

Окрім того, за його словами, на момент удару в шахтах Кривбасу було 596 працівників. Триває аварійно-рятувальна операція, 246 людей вже вивели на поверхню.

Внаслідок влучання ракети у житловий будинок в Кривому Розі на Дніпропетровщині зруйновано один з п'яти під'їздів триповерхівки. Двоє людей загинули.

Російські терористи 16 грудня масовано атакували ракетами критичну інфраструктуру України. Росіяни випустили по Україні 76 ракет. Українська протиповітряна оборона збила 60 ворожих ракет. Про це повідомив головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний. ППО збила 79% російських ракет.

Зараз ви читаєте новину «На шахтах Кривбасу триває рятувальна операція ‒ Вілкул розповів про наслідки російського удару по Кривому Рогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі