середа, 22 січня 2014 10:57

На сайті парламенту Криму публікують заклики про роз'єднання України

На гарячу телефонну лінію "Кримчани, захистимо автономію!", відкриту кримським парламентом, продовжують надходити дзвінки. Про це повідомляє сайт Верховної Ради Криму, який також публікує тексти звернень.

Так, кримчани закликають Президента України до рішучих дій проти мітингувальників на майдані, просять керівництво МВС розігнати "Майдан" і навести порядок у Києві. Серед опублікованих заяв є заклики від'єднати Крим від України.

 

Нагадаємо, у Верховній Раді АРК відновлено роботу гарячої телефонної лінії "Кримчани, захистимо автономію!". Як сказано в повідомленні кримського парламенту, всі кримчани, небайдужі до долі автономії в умовах гострої політичної кризи в Україні, можуть звертатися на телефон гарячої лінії (0652) 600-311 в робочі дні з 09.00 до 18.00: вносити пропозиції, зауваження, висловлювати свою думку з питань суспільно-політичної ситуації в країні.

Зараз ви читаєте новину «На сайті парламенту Криму публікують заклики про роз'єднання України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

77

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі