пʼятниця, 07 червня 2013 14:11

На Львівщині мера райцентру пов'язали з хабаром у мільйон гривень

На Львівщині мера райцентру пов'язали з хабаром у мільйон гривень
Фото: www.volynpost.com

На Львівщині за одержання 1 мільйона гривень хабара затримано групу посадовців міськради на чолі з мером.

Про це повідомили сьогодні, 7 червня, у прес-службі прокуратури Львівської області, пише ZIK.

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю обласної міліції затримали на гарячому міського голову одного із райцентрів Львівщини, його заступника, спеціаліста міськради, а також керівника аукціонного центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сбушники накрили з хабаром працівника КМДА

У прокуратурі зазначають, що посадовці вимагали 2,2 мільйона гривень. У таку суму вони оцінили своє сприяння комерційній структурі у викупі земельної ділянки під будівництво ливарного заводу, наданні переваги під час проведення аукціону із зниженням самої вартості землі та зменшенням у подальшому вдвічі інвестиційного внеску до бюджету міськради.

Учора, 6 червня, під час одержання чергової частини вказаної суми в розмірі одного мільйона гривень посадових осіб затримали правоохоронні органи.

Наразі троє підозрюваних утримуються за ґратами. Як повідомили поінформовані джерела, на хабарі спіймали мера Миколаєва.

Миколаїв —  центр Миколаївського району Львівської області. Населення близько 15 тисяч мешканців. Розташоване неподалік від річки Дністер. Промислові підприємства: цементний завод, завод залізобетонних виробів, завод будівельних сумішей "Хенкель Баутехнік (Україна)".

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині мера райцентру пов'язали з хабаром у мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі