пʼятниця, 18 березня 2011 11:44

На Луганщині жінка намагалась продати дитину заради ремонту

На Луганщині жінка намагалась продати дитину заради ремонту

У Луганській області безробітна з Попаснянського району вирішила продати свою дитину, щоб зробити ремонт у сільській руїні, купленій за 1,5 тисячі доларів.

Як повідомили в прес-службі УМВС України в Луганській області, жінку зловили на гарячому 14 березня в Лисичанську, коли вона намагалася продати свою дочку місцевій парі. За немовля, яке народилося 7 березня, мати попросила 25 тисяч гривень, пише "Сегодня".

"Затримана вела безладний спосіб життя. У неї четверо дітей - від 5 до 17 років. А ще одну дитину, що з'явилася на світ в 2010 році, вона кинула в пологовому будинку. Продати дочку вона задумала ще будучи вагітною. На облік до лікаря не ставала, народила вдома, після чого її з новонародженою відправили до лікарні", - повідомили в прес-службі.

Клієнтів для жінки знайшли її знайомі. Щоправда, довести справу до кінця подружжя не зважилося і повідомило про бізнес-пропозицію, що надійшла їм, в міліцію. Мати затримали на території дитячої лікарні Лисичанська, коли вона з випискою з пологового будинку прийшла за грошима.

"Після затримання вона заявила, що на угоду її напоумив співмешканець, який переконав у тому, що це кращий спосіб відремонтувати будинок. При цьому вона переконувала слідчих, що після угоди схаменулася і вже, мовляв, збиралася повернути гроші і забрати назад дівчинку", - розповіли в міліції. Зараз здорова дівчинка (мати назвала її Мартою. - ред.) вагою 2,8 кілограма перебуває під наглядом лікарів. Її подальшу долю визначить соцслужба.

Жінка зараз перебуває в СІЗО. Проти неї порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 149 "Торгівля людьми". За угоду, яка не відбулася, їй світить від 8 до 15 років в'язниці з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у травні двоє безробітних жителів Тернопільщини продали своє тримісячне немовля за 14,5 тисячі гривень.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині жінка намагалась продати дитину заради ремонту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі