понеділок, 03 вересня 2012 14:51

На Київщині під час пограбування ювелірного магазину підстрелили охоронця

На Київщині під час пограбування ювелірного магазину підстрелили охоронця
Обріз, що нападники залишили на місці, вилучено та направлено на експертизу. Фото: mair.in.ua

Сьогодні близько 12:00 до чергової частини Білоцерківського міськвідділу міліції Київщини від працівників приватної служби охорони надійшло повідомлення про вчинення невідомими розбійного нападу на один з ювелірних магазинів міста. В результаті - охоронця поранено, зловмисники заволоділи частиною прикрас. Про це пише УНН.

Як з'ясували працівники міліції, які одразу виїхали на місце, напередодні в приміщення магазину увірвалися двоє чоловіків в масках та з саморобним обрізом. Погрожуючи охороннику і продавцю, розбили вітрину та викрали прикраси. Намагаючись вибігти з приміщення, один з нападників вистрілив з обрізу та влучив у охоронника. На даний час за його життя борються лікарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині затриманий за вбивство скоїв понад 10 пограбувань

Наразі на місці пригоди працюють правоохоронці. Обріз, що нападники залишили на місці, вилучено та направлено на експертизу. Проводяться необхідні заходи щодо встановлення осіб та місцезнаходження зловмисників. Вирішується питання щодо порушення за даним фактом кримінальної справи.

 

Зараз ви читаєте новину «На Київщині під час пограбування ювелірного магазину підстрелили охоронця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі