четвер, 11 лютого 2016 12:39

На Івано-Франківщині повісився вчитель-пенсіонер

На Івано-Франківщині повісився вчитель-пенсіонер

У місті Городенка, що на Прикарпатті, на власному подвір'ї знайшли повішеним 70-річного чоловіка. Пенсіонер залишив передсмертну записку.

"Чоловік повісився у своєму гаражі на балці. На тілі не було ознак насильства. Поруч знайшли передсмертну записку, у ній покійний написав: "Прощайте і простіть за ганьбу і встид". Є причина вважати, що це було самогубство. Зараз медики проведуть експертизу. Після неї з'ясовуватимемо, що могло слугувати причиною такого вчинку", - каже Мирослава Белдик із Управління національної поліції в Івано-Франківській області.

Покійного в Городенці знали як учителя та науковця. Місцеві дивуються, що могло спричинитися до самогубства.

"Ми з Василем Гриївчиком товаришували. Він був учителем німецької мови. Останнім часом захоплювався наукою, багато читав історичних творів, щось сам писав на цю тему. Мешкав один. 15 років тому у нього за кордон поїхала дружина. Жив скромно, але не бідував. Нещодавно бачився з ним. Зустрілися на вулиці, той жартував. Не сказав би, що його щось гризло. У ньому було багато позитиву. Що могло привести до такого вчинку, навіть не знаю", - каже міський голова Городенки Степан Яворський.

Зараз ви читаєте новину «На Івано-Франківщині повісився вчитель-пенсіонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі