середа, 27 червня 2012 09:15

На Харківщині хлопець задушив та закопав на подвір'ї дівчину

На Харківщині хлопець задушив та закопав на подвір'ї дівчину
21-річний парубок під час сварки побив та задушив її. Фото: nashaagasha.org

На Харківщині хлопець під час сварки побив, задушив, а потім закопав у городі дівчину, щоб приховати злочин. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС Харківської області.

Працівники міліції, отримавши заяву про зникнення від матері дівчини, одразу ж почали пошук. Знайомі розповіли, що в день зникнення, після перегляду футбольного матчу місцевої команди, розшукувана відправилась до кафе.

"Оперативники карного розшуку та дільничні інспектори міліції опитали працівників кафе та відвідувачів, які в ту ніч там знаходилися, провели подворовий обхід та отримали прикмети хлопця, з яким дівчину бачили востаннє. Прийшовши на подвір'я, де за показами свідків він гостював, звернули увагу на землю у палісаднику, поряд з якою знаходились лопати та сапка. Розміри ділянки викликали підозру. Саме там і було виявлено тіло зниклої дівчини", - ідеться у повідомленні прес-служби.

Підозрюваного у злочині знайшли через деякий час. Ним виявився раніше судимий 21-річний мешканець селища Куп'янськ-Вузловий.

"Підозрюваний познайомився з дівчиною. Молоді люди випили за знайомство, після чого вирішили прогулятися до будинку, де хлопець останні два тижні тимчасово мешкав у свого знайомого. Наступного дня близько другої години між ним і дівчиною виникла сварка, під час якої парубок спочатку вдарив гостю, а потім задушив. Щоб приховати злочин, закопав на подвір'ї", - повідомили у прес-службі.

Наразі проти злочинця порушено кримінальну справу за умисне вбивство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Розслідування кримінальної справи триває, встановлюються подробиці події.

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині хлопець задушив та закопав на подвір'ї дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі