понеділок, 08 листопада 2010 13:30

На Харківщині чоловік вбив свою вагітну дружину

На Харківщині чоловік вбив свою вагітну дружину
30-річний мешканець міста Куп'янськ Харківської області вбив свою 26-річну вагітну дружину.

Ввечері напередодні подружжя відпочивало у друзів. Розпивали спиртне. Раптом почали сваритися. Щоб продемонструвати свою перевагу, чоловік застосував силу. Господарі, 37-річний чоловік та 34-річна жінка, хотіли втрутитися, але самі отримали стусанів. Пішли спати, а гостей лишили наодинці.

Вранці зазирнули до кімнати. 26-річна приятелька лежала на підлозі в калюжі крові. Господарі викликали міліцію. Протягом години зловмисника було затримано. Він неодноразово мав проблеми із законом.

Як з'ясувалося пізніше, співмешканець, знаючи про її вагітність, бив "до останнього". Наносив їй тяжкі удари по голові і в область тулубу, після чого задушив. Потім побіг до матері.

Слідчим відділом Куп'янського міськвідділу міліції Харківської області порушено кримінальну справу за статтею "Умисне вбивство малолітньої дитини або жінки, яка завідомо перебувала у стані вагітності".

Чоловіку загрожує довічне позбавлення волі.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «На Харківщині чоловік вбив свою вагітну дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі