пʼятниця, 24 жовтня 2014 08:31

На Донеччині терористи обстріляли блокпост АТО: поранено чотирьох українських військових та вбито чотирьох бойовиків

На Донеччині терористи обстріляли блокпост АТО: поранено чотирьох українських військових та вбито чотирьох бойовиків

Біля села Березове Донецької області через обстріл блокпоста сил антитерористичної операції поранені чотири українських військових, пізніше при спробі штурмувати блокпост були вбиті четверо бойовиків.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на Facebook.

"Напередодні, під час планової перевірки автотранспорту на блокпосту, розташованому неподалік від Березового, під мінометний обстріл потрапили українські військовослужбовці. В результаті вогневого нальоту чотири з них були поранені. Постраждалим надана медична допомога, проведено їх евакуація в медичні установи. В три години ночі бойовики намагалися штурмувати цей блокпост. Злагодженими діями наших військовослужбовців атака була відбита. Втрати бойовиків за добу становлять до чотирьох осіб", - йдеться у повідомленні штабу.

Крім того, в ніч на 24 жовтня бойовики з мінометів обстріляли позиції українських військових в районі Дебальцеве Донецької області та населених пунктів, що межують з ним.

Нагадаємо, за минулу добу, за даними РНБО, в зоні АТО загинув 1 український військовий, 2 були поранені.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині терористи обстріляли блокпост АТО: поранено чотирьох українських військових та вбито чотирьох бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі