вівторок, 03 червня 2014 21:15

На Донбасі силовики знищили вже 500 терористів - джерело

На Донбасі силовики знищили вже 500 терористів - джерело
Фото: telegraf.com.ua

У районі села Семенівка під Слов'янськом за сьогоднішній день більше 500 бойовиків знищено, 1,5 тисячі терористів - поранені. Втрати серед українських військовослужбовців склали троє вбитих і 50 поранених. Про це повідомив ЛІГАБізнесІнформ джерело в керівництві АТО.

В операції проти бойовиків і диверсантів з Росії були задіяні численні армійські підрозділи, важка техніка, авіація, артилерія. В результаті знищена одна з основних баз бойовиків.

"У районі села Семенівка під Слов'янськом в результаті антитерористичної операції знищено більше 500 бойовиків, ще 1,5 тисячі терористів отримали поранення. Втрати серед українських силовиків склали троє убитими і 50 пораненими", - повідомило джерело.

Він зазначив, що сьогодні в районі операції АТО проти основних сил терористів "жорстко працювала авіація і артилерія".

"Фактично ми сьогодні зачистили від бойовиків весь північ Донецької області", - повідомило джерело.

Крім того, як повідомляє прес-служба Адміністрації президента, керівництво АТО доповіло командуванню про результати сьогоднішньої операції. Повідомляється, що "повністю очищено від терористів північ Донецької області, знищені опорні пункти і військові табори бойовиків у цьому регіоні і захоплений їх головний укріпрайон в населеному пункті Семенівка, встановлено контроль над містом Красний Лиман".

Крім того, військові почали перекриття кордону на півночі і сході Луганської області.

За словами в.о. президента Олександра Турчинова, сьогодні були знищені найбільш численні підрозділи бойовиків, "що в найближчій перспективі відкриває можливість звільнення від терористів центрального Донбасу".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті боїв у зоні АТО за першу половину сьогоднішнього дня було знищено від 50 до 300 бойовиків. У другій половині дня операція проти бойовиків в Донбасі почалася з новою силою.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі силовики знищили вже 500 терористів - джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі