пʼятниця, 18 квітня 2014 11:11

Спецтема: Війна на Донбасі

На Донбасі екстремісти і спецназ РФ блокували колону українських силовиків

На Донбасі екстремісти і спецназ РФ блокували колону українських силовиків
Фото: stihi.ru

Вчора, 17 квітня, поблизу Дружківки Донецької області, екстремісти і російський спецназ блокували автоколону українських силовиків.

Про це повідомив у Фейсбук керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Зокрема, за його словами, група українських силовиків пересувалася у складі автоколони, о 22.30 була зупинена співробітниками ДАІ і тут же заблокована групою екстремістів чисельністю до 500 осіб.

У складі цієї групи перебували і російські військовослужбовці.
Їхній підрозділ очолював російський офіцер — досить відомий Ігор Стрєлков, який представився "полковником ЗС РФ з спецгрупи "Крим". Інші військовослужбовці спецназу також прямо заявляли про свою приналежність до Збройних сил Росії.

Українські силовики пізніше були розблоковані.

"Раніше російські військовослужбовці намагалися приховати свою приналежність до ЗС Росії. Але відразу після вчорашнього підписання Москвою т.зв. Женевських угод вони почали "легалізуватися", хоча російська влада різко заперечує їхню присутність на сході України", — написав Тимчук.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі екстремісти і спецназ РФ блокували колону українських силовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі