субота, 13 липня 2013 15:46

На Черкащині злочинець зарізав міліціонера, а потім заколов себе ножем

На Черкащині злочинець зарізав міліціонера, а потім заколов себе ножем

12 липня у місті Сміла Черкаської області місцевий житель, який місяць перебував у розшуку як безвісти зниклий, наніс ножові пораненням двом працівникам міліції. Один з них загинув на місці, інший — у лікарні. Міліціонер, який згинув — 22-річний молодший лейтенант міліції В'ячеслав Безпалий.

Як повідомили кореспонденту Gazeta.ua у прес-службі УМВС у Черкаській області, працівники Смілянського міськвідділу отримали інформацію, де може перебувати чоловік, проти якого відкрите кримінальне провадження. Аби перевірити інформацію, поїхали за вказаною адресою.

"Близько 17:20 правоохоронці під'їхали до даного домоволодіння та зайшли у двір. На порозі оперативників зустрів господар будинку. В розмові з чоловіком працівники міліції з'ясували що він добре знає розшукуваного, адже раніше вони товаришували, та останнім часом він його не бачив і не знає де той може знаходитись. Але працівників міліції насторожив шум, який доносився з горища будинку, - інформує прес-служба. - Господар запевнив, що на горищі нікого не має, але правоохоронці вирішили перевірити його слова. Оперативники розділилися – троє залишилися біля власника будинку, а В'ячеслав разом з заступником начальника сектору карного розшуку Максимом Нянченко піднялися на верх. Відчинивши двері горища, правоохоронці в темряві помітили чоловіка. Той з ножем кинувся на них".

За версією міліції, злочинця переслідували майже годину. Допомагали правоохоронцям і місцеві жителі. Проте, коли зловмисника оточили, він забіг до покинутого будинку і тим же ножем завдав собі смертельного удару.

За попередньої інформацією, чоловік що вбив міліціонера — місцевий 50-річний Василь Врадій. Його родичі шукали з 14-го червня. Він пішов, ніби-то у відділення міліції і безвісти зник. 10 липня прокуратура Черкаської області зайнялася розслідуванням справи його зникнення.

 

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині злочинець зарізав міліціонера, а потім заколов себе ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

73

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі